KOMMER SOL ELLER SNØ

EN PENN

HELE ÅRET

glamping | camping | bryllup | arrangementer

TRYSIL GLAMPING

trsyil glamp logo 2.png

Ligger bort i fjellet i den norske villmarken og bare 20 km fra Trysil Mountain Resort, finner du Nygard gård. Denne 1940 tradisjonelle meieriproduksjonen ligger på 44 hektar med jordbruksmark og skog. Det er her finner du hjemme til Norges eneste sanne 'Glamping' opplevelse. Trysil Glamping.

 

Glamping er der fantastisk natur møter moderne luksus. Det er en måte å oppleve de utemmet og helt unike delene av verden uten å måtte ofre skapningens komfort. En blanding av glamour og camping.

 

På Trysil Glamping finner du hjemmet til både Dome Hotel og Lavvu Village. Velg om du skal bo i en unik Lavvu eller tilbringe en natt i en Geo-Dome. Uansett hva du velger, forvent en glamping opplevelse du aldri vil glemme.

Bestill en Dome eller spørre nå

DOME HOTEL

Opplev et unikt opphold i en kuppel på DOME HOTEL, hvor luksus møter naturen. En annen måte å oppdage og fordype deg i den norske villmarken. De koselige geodesiske kuplene er fullt møblert med et karnappvindu med utsikt mot fjellene. Brennende ovner i den fullt isolerte kuppelen, store komfortable senger, strøm, belysning og ekstra oppvarming bør du trenge det garantere komfort og varme hele dagen og natten.

 

Disse unike kuplene er ideelle for både par og familier.

Bestill en Dome eller spørre nå

Kontakt Oss

Trysil Glamping, Slettengevegen 66, Trysil, 2420. Norge

Tlf: +47 92879334

E-post: info@trysilglamping.no

Suksess! Beskjed mottatt.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon