DOME HOTEL

Dome Two - Bestillinger

Dome One - Bestillinger

Opplev et unikt opphold i en kuppel på DOME HOTEL, hvor luksus møter natur. En annerledes måte å oppdage og fordype deg i den norske villmarken. De koselige geodesiske kuplene er fullt møblert med et karnappvindu som vender ut mot fjellene. Peisovner i den fullt isolerte kuppelen, store komfortable senger, strøm, belysning og tilleggsvarme dersom du skulle trenge det garanterer komfort og varme hele dagen og natten.

Disse unike kuplene er ideelle for både par og familier.

Verdensrommet

Kun 20 km fra Trysil resort befinner du deg på Nygard, hjemmet til Dome Hotel. Med base på Nygard gård vil du oppleve naturen uten å ofre komforten.

Vi har fiske, fotturer, ski og terrengsykling rett utenfor døren, med Trysil feriestedet rett nede i veien som tilbyr mange flere aktiviteter, inkludert slalåm og flere terrengsyklingsløyper.

På kuppelhotellet vil du ha ditt eget, intime rom for å beundre naturen. Hver kuppel er 20m2 stor og sitter høyt på kanten av skogen og ser ut mot fjellene.

Om vinteren, et vinterland med spor i snøen til hver kuppel, og en snødekt fjellutsikt. Kanskje til og med muligheten for å se nordlyset, nordlyset!

Om sommeren, frodige grønne marker og skog så langt øyet kan se.

Utenfor ser du ut mot fjellene med kuppelen vinklet mot solnedgangen. Hver kuppel har en privat grill for matlaging og ditt eget personlige privatliv.

Inne finner du en komfortabel queen-size seng og en dobbel divan. Du finner kaffe- og tekoker og vedovn i minimalistisk design med et naturlig preg. Hver kuppel kan sove opptil 4 personer.

En 2-minutters spasertur fra kuppelen din finner du fasilitetene. Som inkluderer ditt private rustikke tema bad / dusjrom, leirkjøkken og salongområde. Vi har også et utendørs matlagingsområde og bålplass som gjestene kan bruke.

En kontinental frokostkurv kan leveres på døren om morgenen som ekstrautstyr.

 

Gjestetilgang

Du har tilgang til alle fasilitetene med blant annet BBQ, bålpanne, leirkjøkken, bad og toaletter.

 

Interaksjon med gjester

Jeg vil være der for å sjekke deg inn, hjelpe deg med spørsmål og vise deg til kuppelen din. Hvis du trenger å starte ovnen eller hjelp til å få i gang bålplassen, kan jeg være der.

 

Andre ting å merke seg

Baderomsområdet er bare 80 meter unna i låven, så som med all camping kan det være nødvendig med litt omtanke!!

Alt sengetøy og håndklær er inkludert
All ved leveres gratis.

Alt kokekar, kopper og untensil leveres på leirkjøkkenet.
Te og kaffe leveres i kuppelen.

Siden vi har åpent hele året, er kuplene fullisolerte og er i tillegg utstyrt med elektrisk varmeovn, samt vedovn, som sørger for at du har det varmt hele natten, uansett hvor kaldt vinterværet er. Så du kan nyte den praktfulle vintervillmarken.

Vi kan levere barnesenger mot et pristillegg.

Koste
Hverdag natt - fra Kr 900 per natt
Fredag / lørdag kveld - fra Kr 900 per natt

Kontinental frokostkurv
Tilgjengelig levert på døren om morgenen for kr150 per voksen, kr50 per barn

Er det en spesiell anledning, kontakt oss så ordner vi det du trenger!!

Domene

Innsiden

Utenfor

Fasiliteter

UNIKT OPPHOLD

DOME HOTEL

LUKSUS OG KOSELIG